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French saveloy : Nutriments
Composition de french saveloy pour 100g :Eau
Water | 61,10 g |
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Minéraux
Iodide | 37,90 µg |
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Valeur énergétique
292 calories pour 100g :
Protids | 12,00 g |
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Protein, crude, N x 6.25 | 12,00 g |
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Valeur énergétique
292 calories pour 100g :
FA saturated | 10,40 g |
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FA monounsatured | 10,30 g |
FA polyunsatured | 3,30 g |
FA 10:0, capric | 0,00 g |
FA 12:0, lauric | 0,03 g |
FA 14:0 , myristic | 0,38 g |
FA 16:0, palmitic | 6,51 g |
FA 18:0, stearic | 2,07 g |
FA 18:1 n-9 cis, oleic | 10,30 g |
FA 18:2 9c,12c (n-6), linoleic | 2,42 g |
FA 18:3 c9,c12,c15 (n-3), alpha-linolenic | 0,18 g |
Retinol | 3,00 µg |
Vitamines
Vitamin D | 0,00 µg |
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Vitamin E | 0,56 mg |
Vitamin C | 18,10 mg |
Vitamin B1 | 0,21 mg |
Vitamin B2 | 0,11 mg |
B3 vitamin | 3,43 mg |
B5 vitamin | 0,43 mg |
Vitamin B6 | 0,17 mg |
Vitamin B12 | 0,61 µg |
B9 vitamin | 32,90 µg |
Cholesterol | 66,80 mg |
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